studioHR
web dućan

Otvorili smo studioHR web dućan. Pregledajte atraktivnu ponudu i potražite akcije.

– – – – –

Cilj studioHR web dućana je kupcima koji uređuju stan selekcijom proizvoda olakšati izbor i uštediti novac i vrijeme prilikom kupovine. Stoga nemamo cilj nuditi bezbroj proizvoda uz otežanu pretragu, niti plan nuditi najjeftinije proizvode na tržištu, cilj nam je ponuditi nekoliko proizvoda iz skupine za koje smatramo da će kvalitetom, dizajnom i cijenom zadovoljiti  većinu.

– – – – –

Početkom rada studioHR web dućan nudit će manje proizvoda obzirom da je proces unosa proizvoda u web dućan dugotrajan proces. Plan je svaki tjedan dodati minimalno jedan novi proizvod u ponudu. Osnovna djelatnost nam je prodaja kuhinja stoga uz kuhinje nudimo kućanske aparate. Uz aparate ponudu smo proširili sa stolicama i stolovima, te udobnim foteljema i sjdećim garniturama.

Skupine proizvoda u našem web dućanu.

kućanski aparati
– – – – – –

Uz kuhinje tržištu nudimo i kućanske aparate raznih vrsta i namjene. U moru proizvođača i još većem moru proizvoda na tržištu vrlo je teško napraviti selekciju kućanskih uređaja koji karakteristikama i cijenom zadovoljavaju optimalnu potrebu svakodnevnog korištenja. Svakom našem kupcu, pogotovo kupcima kuhinja osigurali smo kvalitetan izbor i poštene cijene.

stolice, stolovi, fotelje i garniture
– – – – – –

Uz kuhinje i kućanske aparate tržištu nudimo i stolice, stolove, fotelje i garniture. Ergonomski oblikovane, iznimno praktične, jednostavnog oblika stolice u našoj ponudi dizajnom povezuju više modela. U ponudi su blagovaonske i barske stolice s i bez rukonaslona i stolice za ljuljanje dostupnih u 16 boja. Pregledajte više od 100 kombinacija jednog modela atraktivnog dizajna po najnižoj cijeni na tržištu.


Pregledaj kuhinje u ponudi našeg studija

Trudimo se ponuditi uvijek optimalnu cijenu za proizvode u ponudi. Stoga toplo preporučujemo da pregledate kuhinje u našoj ponudi. Jamčimo optimalnu cijenu i kvalitetu uz atraktivan dizajn.


Pregledaj sjedeće garniture u našoj ponudi

U ponudi su modularne garniture modernog dizajna s konstrukcijom od masivnog drveta bukve. Na izbor nudimo više 100 različitih boja štofa i 40 vrsta prirodne kože.

posjetite : Naš studio